Kosten combiketel

De combiketel kosten zijn onderverdeeld in de prijs van de cv-ketel en het plaatsen, dus de installatiekosten.

We hebben voor u op een rij gezet wat de gemiddelde kosten zijn van de diverse combiketels.

verschillende cv-ketels

Uiteraard verschillen de combiketel kosten want deze zijn afhankelijk van uw wensen qua duurzaamheid, comfort en besparingsmogelijkheden.

Ook het type huis waar u woont, de afstand van de te plaatsen combiketel naar de verschillende kranen en de mate waarin uw huis geïsoleerd is, kunnen doorslaggevend zijn voor het type ketel wat het beste bij uw situatie past.

Onderstaand treft u de verschillende kosten per ketel aan.

Uw cv-ketel installeren op de meest geschikte plek in uw huis is voor ons een fluitje van een cent door onze jarenlange ervaring.

Omdat we uiteraard nu nog niet weten welke keuze u maakt hebben we gemiddelde prijzen aangegeven.

Dit geldt voor alle type ketels. Op deze manier heeft u een indicatie maar om meer te weten over de verschillende type ketels, klikt u op de ketel van uw keuze en wordt u doorgeleid naar de pagina waar u meer informatie kunt lezen.

nieuwe-cv-ketel

Kosten combiketel

De prijzen van combiketels zijn geheel afhankelijk van wat voor soort verwarmingsketel die u uit kiest.

Lees hieronder de gemiddelde prijzen met de kosten voor het installeren van de combiketel.

Soort KetelGemiddelde prijs , rendement
Vr-ketel700 – 1300 euro   + 90%
Hr-ketel900 – 2500 euro  + 100%
HRe-ketel10.000 euro          + 100%
Montage kosten400 – 800 euro

De kosten combiketel kunnen nog oplopen maar uiteraard alleen in overleg met u.

Misschien moet de tapkraan worden verplaatst, de thermostaat worden vervangen of wilt u wellicht een keuze maken voor andere (design) radiatoren.

Vult u nu ons offerte formulier in en u heeft binnen maximaal 2 werkdagen ons. Anders dan deze richtprijzen weet u dan exact waar u aan toe bent.

Plaatsen combiketel

Zoals u in het overzicht heeft kunnen zien zijn worden de installatie kosten geraamd tussen de 500 en 900 euro, toch is het wel zo duidelijk om u aan te geven dat deze kosten bestaan uit de tijd dat onze installateur bezig is met het plaatsen van de nieuwe ketel.

Echter, als u de nieuwe combiketel (bijvoorbeeld na een verbouwing) op een andere plek wil dan kan het zijn dat er leidingwerk verlegd moet worden.

Dat geldt eveneens als er een nieuwe condens afvoer of nieuwe dak doorvoer gemonteerd moet worden. Dit kunnen we echter alleen ter plaatse bepalen.

Een nieuwe combiketel kopen is ten eerste niet iets wat u ieder jaar doet en ten tweede een goede voorbereiding nodig heeft.

Uiteraard kunt u zelf alles via het Internet uitzoeken, u bent immers nu ook aan informeren.

Toch kunt u het zichzelf makkelijker maken door een afspraak met één van onze adviseurs te maken.

Hij komt bij uw thuis, beoordeelt de huidige staat van uw verwarmingsketel, bekijkt de mogelijkheden en zal vervolgens een op maat gemaakte offerte voor u maken.

Als u dit liever doet, dan nodigen wij u van harte uit dit op ons offerteformulier te vermelden.

Binnen 2 werkdagen hebben wij een afspraak met u gemaakt om de mogelijkheden met u te bespreken.

hr-ketel-voordelen

De totaalprijs

Afhankelijk van uw keuze kost een nieuwe combiketel inclusief installatiekosten gemiddeld 2300 euro. Wat kunt u voor deze prijs verwachten en welke werkzaamheden voeren wij voor u uit?

  • Voorrijkosten
  • Verwijderen en afvoeren van uw oude verwarmingsketel
  • Plaatsen nieuwe combiketel
  • Materiaal
  • Inregelen en afstellen ketel

Het grote voordeel van uw nieuwe combiketel is dat uw verwarming en tapwater gecombineerd worden in 1 toestel. Er is dus (zoals vroeger) geen aparte boiler of geiser nodig.

U bespaart hierdoor niet alleen ruimte maar uiteraard ook op onderhoudskosten. Bij ons stellen we u in de gelegenheid een onderhoudscontract af te sluiten.

We bespreken met u dan de frequentie en jaarlijks of 2 jaarlijks (afhankelijk van uw wensen) komen wij langs om het onderhoud uit te voeren.

Mocht er tijdens deze onderhoudsbeurt blijken dat er een onderdeel vervangen moet worden dan voeren we dat meteen uit.

Wij voeren voor veel bedrijven en particulieren het onderhoud aan de verwarmingsinstallaties uit.

Vandaar dat er altijd iemand bij u in de regio is, ook als u een storing heeft kunt u ons benaderen.

Met de keuze voor ons bedrijf geniet u niet alleen van een nieuwe combiketel maar ook van de rust dat u altijd op ons kunt rekenen.

Besparen met een hr-ketel

Als uw huidige cv-ketel aan vervanging toe is wijzen wij u toch nog eens op de voordelen van het kopen van een hr ketel. Een hoog rendement ketel zorgt ervoor dat u flink op uw stookkosten bespaart.

Dit kan wel oplopen tot 300 euro per jaar. Op deze manier heeft u uw investering (van de aanschaf) binnen gemiddeld 7 jaar eruit en geniet u de resterende jaren van dubbel voordeel.

Een hoog rendement tegen lage energiekosten. De aanschaf kosten van een hr-combiketel liggen hoger dan een conventionele ketel maar de hr ketel zorgt ervoor dat er minder warmte verloren gaat.

Vergelijken van de prijzen

Uw huidige cv-ketel doet al meer dan 16 jaar zijn best maar is nu echt aan vervanging toe. Uiteraard bent u op zoek naar een nieuwe maar liefst tegen zo laag mogelijke kosten.

Dat begrijpen wij. Tegelijkertijd is goedkoop vaak duurkoop.

Helaas zijn er veel beunhazen actief die snel en makkelijk geld willen verdienen.

Informeer dus goed bij uw aanbieder of het bedrijf is aangesloten bij de branche organisatie, garantie en kwaliteit van uitgevoerde werkzaamheden zijn zaken die duidelijk omschreven zijn.

Let ook op de transparantie van de offerte. Kunt u meteen zien welke kosten waarvoor berekend worden? Maakt u bij ons een start met het aanvragen van een offerte.

Loodgieter-Concurrent
Loodgieter-Concurrent
Prijs weten?
Binnen 2 min. geregeld!