Over ons

Loodgietersbedrijf De loodgieter-Concurrent uit Amsterdam is sinds 1988 een gespecialiseerd en gerenommeerd loodgietersbedrijf met meerdere vestigingen in heel Nederland.

Onze loodgieters zijn zeer gedreven en hebben allen jarenlange ervaring op het gebied van alle voorkomende loodgieterswerkzaamheden.

Of het nu gaat om een kleine klus of een groot project, wij pakken elke klus professioneel voor u op. Wij streven naar uw tevredenheid en komen altijd met een passende oplossing.

Er zijn ontzettend veel loodgietersbedrijven in Nederland te vinden maar levert iedere loodgieter wel kwalitatief goed werk af? Gelukkig bestaan er diverse keurmerken waaraan u kunt herkennen of u wel of niet met een professioneel loodgietersbedrijf te maken heeft.

De bekendste organisatie is de Stichting Kwaliteit voor Installaties Nederland, of kortweg KvINL. Sinds enkele jaren is deze stichting actief om de kwaliteit in de installatiesector zo goed als mogelijk te waarborgen.

Een andere bekende brancheorganisatie is de UNETO-VNI. Mocht er een geschil ontstaan tussen u als opdrachtgever en ons als loodgietersbedrijf dan spelen zij een bemiddelende rol.

Onze ervaren loodgieters voeren de volgende loodgieters werkzaamheden uit voor bestaande- en nieuwbouw voor particulieren en bedrijven door heel Nederland.

Denkt u hierbij aan:

Naast het professioneel uitvoeren van bovenstaande werkzaamheden, zijn wij u graag van advies als u bijvoorbeeld voor de verbouwing van uw keuken, behoefte heeft om één op één plannen door te spreken betreffende de uit te voeren loodgieterswerkzaamheden.

Onze loodgieters specialisten

De werkzaamheden op ons kantoor hebben grotendeels te maken met de juiste planning en het berekenen van verschillende soorten loodgieter klussen.

Ons loodgieter team hecht een enorme waarden aan de ervaringen en reviews van onze klanten. Wij zijn dan ook dagelijks bezig om de ervaringen van onze klanten in de gaten te houden zodat ze te alle tijden tevreden zijn.

Bij renovatieprojecten besteden wij dan ook extra aandacht aan het behoud van het karakter van het pand of huis.

Ons team

Jouke de Groot
Website auteur : Jouke de Groot
Accountant : Rob Geus
Planner : Saskia Gravenberg
Calculator : Gijs Neberink
Programmeur : Michael Sandvliet
Planning : Anton v.d. Kerk

Oprichting Loodgieter-Concurrent

De oprichting en auteur van alle geschreven informatie pagina’s is Jouke de Groot. In 1988 heeft Jouke het loodgietersbedrijf de Loodgieter-Concurrent opgericht.

Hij is nu inmiddels 72 jaar oud en heeft tijdens zijn werkzame jaren in de bouwsector verschillende bouw gerelateerde bedrijven opgericht.

Zijn aandachtsgebieden zijn:

  • Elektricien werkzaamheden
  • Dakrenovaties
  • Aannemerswerk
  • Gevelreiniging
  • Gietvloer leggen

Jouke is na 50 jaar actief werkzaam te zijn geweest in de bouwbranche gestopt maar deelt zijn kennis nu hier op deze website.Snel een prijsindicatie?Bereken uw prijs

Loodgieters werkzaamheden en onderhoud plegen

Stel u bent van plan een verbouwing uit te laten voeren van uw keuken, badkamer en er is een nieuwe CV ketel nodig of er moet opnieuw centrale verwarming worden aangelegd? Dan zijn onze loodgieters van de Loodgieter-Concurrent uw partner op dit voor u professioneel en goedkoop uit te voeren.

Door onze jarenlange samenwerkingsverbanden met toeleveranciers en onderaannemers hebben wij een strak inkoopbeleid. Hier profiteert u van omdat wij onze goedkope inkoop met u kunnen verrekenen. Zo profiteert u direct (qua prijs) en kunnen wij ons als sterk concurrerend erkend loodgietersbedrijf onze diensten aanbieden.

Ook is ons persoonlijk contact met onze klanten van groot belang. Dit heeft Jouke altijd ontzettend belangrijk gevonden. Sterk concurrerende prijzen en een uitstekende dienstverlening maakt ons uw partner voor alle loodgieterswerkzaamheden.

Persoonlijke aandacht

We haalden het al eerder aan, onze samenwerking tussen de verschillende onderaannemers en de Loodgieter-Concurrent bestaat al jarenlang. Daarom durven wij met zekerheid te stellen dat u met ons gecertificeerde bedrijf en onze loodgieters een uitstekende keuze maakt.

Als middelgroot loodgietersbedrijf verzorgen wij niet alleen maar grote projecten maar kunt u ons ook benaderen voor kleinere loodgietersklussen zoals een buitenkraan plaatsen of een thermostaatknop vervangen.

Dus schroom niet om ons te benaderen. Geen klus is ons te min.

Prijzen & Loodgieter offerte

Voor iedere loodgietersklus, groot of klein, staan wij dus voor u in de startblokken. Heeft u een loodgietersklus en bent u benieuwd naar onze prijzen en tarieven?

Schroomt u dan niet en vraag geheel vrijblijvend een prijsindicatie aan. Wij zullen u zeker niet teleurstellen qua dienstverlening en uitvoering van onze werkzaamheden en prijs.

Onze offerte aanvragen zijn geheel gratis en uiteraard vrijblijvend. Op deze manier stelt u zichzelf in de gelegenheid prijzen te vergelijken als u meerdere offertes bij gecertificeerde loodgietersbedrijven aanvraagt.

Loodgieter-Concurrent
Loodgieter-Concurrent
Prijs weten?
Binnen 2 min. geregeld!