Cv-ketel offerte

Wanneer u duidelijkheid wilt over de kosten van uw nieuwe cv-ketel kunt u bij ons gemakkelijk een online cv-ketel offerte aanvragen. Binnen 2 werkdagen heeft u duidelijkheid over de kosten van uw nieuwe cv-ketel, de vervanging incl de montage. U zult overigens merken dat wij tegen zeer scherpe tarieven uw cv-ketel kunnen leveren en desgewenst installeren.

Het is snel, gratis en vrijblijvend dus u zit nergens aan vast. Van klanten die u voorgingen begrepen wij dat, na vergelijking met andere cv-bedrijven, wij als beste en goedkoopste uit de bus kwamen.

Wij zijn er dan ook een groot voorstander van dat u bij verschillende loodgietersbedrijven de zelfde prijsopgave aanvraagt om een goede vergelijking van de prijs te kunnen maken. 

Wij durven de vergelijking ook voor uw situatie aan te gaan. Hoe u bij ons een cv-ketel prijsopgave kunt aanvragen dat leest u hier. U leest onder meer:

 • Opbouw van de cv-ketel offertes.
 • Hoe het aanvragen van de prijsopgaaf werkt.
 • Waar op te letten bij invullen offerte aanvraag.
 • De prijs van vervangen incl montage.

huis-verwarmen

Bespaar op uw nieuwe cv-ketel!

Natuurlijk hopen wij dat onze informatie u aanzet bij ons een centrale verwarming offerte aan te vragen, maar wij kunnen ons goed voorstellen dat u ook verder wilt informeren.

Al is het alleen maar om u te laten zien dat wij inderdaad een goedkope cv-ketel kunnen plaatsen zonder afbreuk te doen aan de kwaliteit. Het zal u dan wel opvallen dat de prijzen behoorlijk uiteen kunnen lopen. De Loodgieter-Concurrent is niet bang voor een vergelijking. Onze offerte is geheel transparant en begrijpelijk.

Geen financiële trucjes tijdens of na het installeren. U weet exact waar u aan toe bent en wat u waarvoor betaald. Overigens kunt u tegelijk de prijs voor het onderhoud van uw cv-ketel vragen als u uw prijsopgave invult. En zoals we eerder aangaven, het aanvragen van een offerte is vrijblijvend (u zit nergens aan vast) en geheel gratis dus wat let u?

Hoe vraagt u een prijsopgave aan?

Eigenlijk is het heel simpel. U beschrijft op het offerteformulier uw wensen. Ook geeft u aan in wat voor een woning uw woont (vrijstaand, hoekhuis, tussenhuis, flat) en wat de grootte van de te verwarmen ruimten is.

Hoe meer informatie u ons geeft hoe gerichter wij het vermogen en de kosten cv-ketel kunnen inschatten. Door uw informatie kunnen wij u een prijs geven voor het installeren van een cv-ketel die het beste bij de woonsituatie en u past. Uit welke onderdelen vinden wij dat een centrale verwarming offerte moet voldoen? Dat leest u nu.

Offerte voor vervanging

Uiteraard kunt ook een offerte aanvragen voor het vervangen van uw huidige cv ketel. Het vervangen van een cv ketel behoort uiteraard ook tot onze werkzaamheden. U kunt daarom ook voor het vervangen van een CV ketel. U zult verbaasd staan over onze lage prijzen voor het vervangen van cv-ketels in woningen. We leveren een topketel en installeren deze op een erkende professionele wijze.

hr-ketel-voordelen

De opbouw van een cv-ketel offerte

Als u onze offerte in uw mailbox opent, is het eerste waar u waarschijnlijk naar kijkt, de kosten cv-ketel. Begrijpelijk. Maar wat van belang is dat u inzichtelijk heeft waar u hoeveel geld aan uitgeeft. Onze cv-ketel offerte laat u de volgende kostenposten zien;

 1. De prijs van de cv-ketel die het beste bij uw wensen en woonsituatie past.
 2. De materiaalkosten zoals een expansievat, gaskraan en een vul kraan.
 3. De installatiekosten van de ketel zelf en het benodigde leidingwerk.
 4. De materiaal en installatiekosten van eventueel andere of bij te plaatsen radiatoren.
 5. De kosten demonteren en afvoeren van uw oude cv-ketel.
 6. Voorrijkosten.
 7. Vermelding of de prijs in- of exclusief de btw is. Onze prijzen zijn altijd inclusief de btw maar uiteraard wordt dat in onze offerte vermeld.

Hoe maakt u de beste keuze?

Als de offerte, zoals de onze, transparant is en inzage geeft in de kosten van bovengenoemde onderdelen is dat een voordeel. Vergeet u echter ook niet om op te letten op de volgende belangrijke zaken.

Aansluiting bij de brancheorganisatie

CV installatiebedrijven (de installatiebranche) hebben een ondernemersorganisatie genaamd Uneto-VNI. Uiteraard zijn wij aangesloten. Hiermee bieden wij u de zekerheid dat de kwaliteit van ons werk uitstekend is en mocht er onverhoopt toch iets mis gaan, u garantie heeft over de door ons uitgevoerde werkzaamheden. Dat vinden wij vanzelfsprekend echter, dit vind niet ieder bedrijf waardoor zij kunnen stunten met de prijs.

Onze brancheorganisatie beschikt ook over een geschillen commissie. Dit betekent dat als u een klacht heeft over de aanleg, de reparatie of het onderhoud cv-ketel dan kunt u dit probleem hier voorleggen. Dat geeft u als consument toch een veilig gevoel.

Verschillende merken ketels

Wij leveren cv-ketels van verschillende merken. Zo leveren we onder andere de volgende merken:

 • Remeha
 • Nefit
 • Intergas
 • Vaillant
 • ATAG

Als u een voorkeur heeft voor 1 van deze merken is het van belang dat u dit aangeeft in uw offerte aanvraag. Wij houden hier dan rekening mee wanneer we de offerte opmaken.

Onderhoud in de offerte

Standaard worden cv-ketels geleverd en geplaatst met 2 jaar garantie. Mocht u in deze periode onverhoopt klachten ondervinden, neem contact met ons op en wij lossen het binnen die periode gratis voor u op.

Wij wijzen u er wel vriendelijk op dat het wel onder de voorwaarden van de garantie moet vallen. Normaal gebruik is zo’n voorwaarde. Is de periode van 2 jaar verstreken dan kunt u overwegen het onderhoud van uw cv-ketel door ons te laten verzorgen. Hiervoor kunt u bij ons een servicecontract afsluiten. Wij vertellen u graag wat er wel en niet onder ons service contract valt.

Uiteraard kunnen wij ook periodiek onderhoud plegen aan uw cv-ketel over een langere periode, een onderhoudscontract noemen we dit. Desgewenst noteren wij ook de kosten voor zo een onderhoudscontract in onze offerte.

Uitvoerdatum

Geeft u in een vroegtijdig stadium aan op welke data u de werkzaamheden het liefst wil laten uitvoeren. Dit kunt u al tijdens de offerte aanvraag melden. Onafhankelijk of u ons wel of niet de opdracht gunt, kunnen wij in de planning rekening houden met het mogelijk uitvoeren van uw opdracht.

Duidelijke afspraken

Als u na de ontvangst van onze offerte besluit ons de opdracht te gunnen maken wij graag duidelijke afspraken. Alle zaken die wij in onze prijsopgave vermelden zijn duidelijke gespecificeerd zodat u niet voor verrassingen komt te staan door een duurdere factuur.

Zaken als, hoe lang de werkzaamheden in beslag nemen, wanneer uw opdracht is ingepland en eventuele andere zaken die er bij uw cv-ketel installeren aan te pas komen worden aan het papier toevertrouwd en uiteraard ontvangt u deze van ons. Op deze manier is het voor beide partijen duidelijk wat we van elkaar kunnen verwachten en komt u niet voor verassingen te staan.

Bespaar en vergelijk offertes!!!!

Wilt u ook weten welke cv-ketel het beste bij uw situatie past en tegen concurrerende tarieven kan worden geplaatst? Vult u dan nu ons offerteformulier in en binnen maximaal 2 werkdagen ontvangt u uw cv-ketel offertes.

Loodgieter-Concurrent
Loodgieter-Concurrent
Prijs weten?
Binnen 2 min. geregeld!