Afvoer verstopt?

Afvoer verstopt? En het lukt u zelf niet op dit probleem op te lossen? U kunt dan terecht bij een loodgieter. Een loodgieter weet precies hoe hij een verstopte afvoer moet oplossen.

En heeft daar verschillende methodes voor.

Een loodgieter richt zich op de aanleg en onderhoud van sanitair, waterleidingen en riolering. Een loodgieter is eigenlijk van alle markten thuis als het gaat om technische installaties.

Een loodgieter is tegenwoordig erg veelzijdig.

Als de afvoer verstopt is in de keuken, toilet of badkamer is dit zeer vervelend. Wanneer u deze verstopping zelf niet kunt oplossen is het verstandig om contact op te nemen met een loodgieter.

Een loodgietersbedrijf uit Amsterdam is gespecialiseerd in het oplossen van verschillende verstoppingen. Hij maakt dan gebruik van de modernste apparaat om alle soorten verstoppingen op te sporen en daarna te verhelpen.

afvoer-verstopt

Een verstopte afvoer komt regelmatig voor

Een verstopte afvoer komt bij deze meeste huizen regelmatig voor. Dit gebeurt vaak eens in de zoveel jaar.

Wel is het vaker het geval bij huizen waarin nog een oude riolering ligt. Dit zorgt namelijk voor aan aantal belemmeringen waardoor verstoppingen kunnen ontstaan.

In vele gevallen is de verstopping snel op te lossen door de loodgieter.

Voor een loodgieter is het verhelpen van een verstopping een vaak terugkerende klus.

Hij is daardoor gespecialiseerd in verhelpen van verstoppingen. Wanneer de loodgieter langskomt zult u weer snel gebruik kunnen maken van uw afvoer.

De belangrijkste oorzaken waardoor de afvoer verstopt is, zijn: aanslag van bijvoorbeeld: haar,kalk,vet en zeep in de riolering of een verzakking van het riool binnen of buitenshuis.

Er zijn ook nog tal van andere oorzaken waardoor de afvoer verstopt is.

Borrelende geluiden duiden op verstopping

Wanneer de afvoer verstopt is hoort u vaak van tevoren al borrelende geluiden. Deze borrelende geluiden waarschuwen u al vaak voor een aankomende verstopping.

Wanneer de afvoer verstopt is zal het lozen wat afvalwater op het riool lastiger gaan. De lucht verplaats zich dan naar binnen en dit zorgt dan voor het borrelen.

Dit kan ook gepaard gaan met stank. Erg vervelend dus wanneer de afvoer verstopt is.

Een afvoer die verstopt is kan op verschillende plaatsen in het huis zijn. Een aantal voorbeelden van waar de verstopping kunnen zitten zijn: een riool verstopping, een wasbak verstoppen, een douchebak verstopping of een toilet verstopping.

Hoe dan ook u kunt ons voor allerlei verstoppingen inschakelen.

Kortom is de afvoer verstopt, neem dan contact op met de loodgieter en hij lost dit snel en vakkundig op.

Loodgieter-Concurrent
Loodgieter-Concurrent
Prijs weten?
Binnen 2 min. geregeld!