Hr-ketel offerte

Voor de meest uitgebreide en transparante hr-ketel offerte hoeft u alleen maar gebruik te maken van ons offerteformulier hier op onze site. Wij zijn jarenlang actief in deze branche en door heel Nederland installeren en onderhouden wij alle denkbare centrale verwarming systemen bij particulieren en bedrijven.

Een hr-ketel offerte is bij ons zo aangevraagd en bovendien heeft u binnen 2 werkdagen een reactie met een prijs op maat voor uw nieuwe hr-ketel.

Door onze aansluiting bij de branche organisatie en ons goed opgeleide team van cv monteurs en onze jarenlange ervaring kunnen wij voordelig inkopen. Dit voordeel berekenen wij door aan onze nieuwe klanten waardoor u bij ons altijd verzekerd bent van vakmanschap tegen de laagste prijzen.

Heeft u cv-ketel zijn beste tijd gehad, heeft u alle info over de verschillende mogelijkheden gelezen? En weet u exact waar uw wensen naar uitgaan, vraagt u dan nu bij ons offerte aan voor de hr-ketel die het beste bij uw situatie past.

hr-ketel offerte

Uiteraard is niet iedereen uitgerust met een technisch inzicht of heeft u helemaal geen zin om u zich te verdiepen in de mogelijkheden. Ook dan kunt u gebruik maken van het offerteformulier.

U vult dan uw gegevens in, voorziet ons van de benodigde informatie (wat soort ketel hangt er nu) en wij komen graag bij u langs om de situatie ter plekke te bekijken om u zo goed als mogelijk te adviseren.

Het is vaak al mogelijk om snel bij uw thuis een bezoek af te leggen omdat wij door heel Nederland actief zijn met onze werkzaamheden. Wij weten dat wij de beste hr-ketels tegen de beste concurrerende prijzen verkopen en installeren.

Ook van klanten die u voorgingen horen wij dit vaak. Uiteraard kunt u bij andere installatiebedrijven ook offertes aanvragen om deze vergelijking ook te kunnen maken.

Vrijblijvend een hr-ketel offerte aanvragen

Het is nu voor iedereen veel makkelijker om op de hoogte te worden gebracht van de prijzen en mogelijkheden door het Internet. Daar waar vroeger telefonisch een afspraak werd gemaakt via de telefoon, is het tegenwoordig heel makkelijk informatie via het web te krijgen.

Helaas is het hierdoor ook heel makkelijk voor beunhazen om te trachten u als klant “binnen te halen”. Er kan u van alles beloofd worden tegen de meest onwaarschijnlijk goedkope prijzen. U kunt zelf al veel doen om te voorkomen dat u met een dergelijk bedrijf te maken krijgt.

Check altijd of het bedrijf is aangesloten bij de branche organisatie. Dit is namelijk voor u een zekerheid dat de kwaliteit van het uitgevoerde werk goed is en dat u, mocht er onverhoopt toch iets mis gaan, altijd recht op garantie heeft.

Dit is wel een geruststellende gedachte, voor een apparaat dat zo belangrijk is in uw dagelijks leven en met de grootst mogelijke zorg en in overeenstemming met de veiligheidseisen wordt geplaatst.

Het aanvragen van een offerte hebben wij voor u zo makkelijk mogelijk gemaakt, bovendien is het gratis en verplicht is zich tot niets. U zit dus nergens aan vast maar heeft wel zicht op de prijzen mocht u besluiten een nieuwe hr-ketel kopen. Een hr-ketel heeft, bij regelmatig onderhoud, een levensduur van 15 jaar.

Waar bestaat een hr-ketel offerte uit?Kosten-hr-ketel

Uiteraard bestaat een hr-ketel offerte uit de prijs van de ketel en de kosten om de ketel te plaatsen. Wij hebben in de loop der jaren geleerd dat het belangrijk is om onze offertes zo transparant mogelijk te maken.

Hierdoor weet u als potentiële klant precies waar u wat aan uit geeft. Bovendien zijn er bij ons geen vervelende financiële verrassingen achteraf. Juist omdat onze offerte zo is opgesteld. Toch kunnen wij alleen maar een op maat gemaakte offerte voor u verzorgen als u ons voldoende gegevens aanreikt in ons offerteformulier.

Een gedateerde cv ketel vervangen door een duurzame milieuvriendelijk hr-ketel is sowieso altijd veel beter voor het milieu en uw maandelijkse lasten qua energiekosten maar uiteraard gaat u hier niet over 1 nacht ijs. En terecht!

Om de hr-ketel kosten voor u goed inzichtelijk te maken vragen wij u namelijk ons de volgende informatie op het offerteformulier aan te geven; in wat voor huis woont u, hoe is het gesteld met de isolatie, wat is de geschatte afstand tussen de ketel en de verschillende warm water kranen en welke eisen stelt u aan het gebruik van deze warmwaterkranen.

Al deze informatie geven ons een indicatie welk type hr-ketel het best bij uw situatie zou passen en welke tijd gemoeid is met het installeren. Er kan sprake zijn van meerwerk. Dit moet u kunnen lezen in de aan u uitgebrachte offerte.

In ieder geval bestaat een offerte uit:

  • De prijs van de hr-ketel
  • De installatiekosten
  • Het demonteren en afvoeren van uw oude ketel
  • De thermostaat
  • De voorrijkosten
  • De arbeidsuren voor de monteur
  • De btw

Stel dat er leidingen vervangen moeten worden of de tapkraan van de ketel, dan kan er sprake zijn van meerwerk. Dit bespreken wij altijd met onze klanten. Uiteraard zorgen wij dat er zo min mogelijk extra werk uitgevoerd moet worden maar soms ontkomen wij hier helaas niet aan.

Vraagt u nu bij ons een hr-ketel offerte aan en binnen maximaal 2 werkdagen ontvangt u onze offerte. Ook voor het uitvoeren van onderhoud of een adviesgesprek, kunt u hiervan gebruik maken.

U weet nu waar een hr-ketel offerte uit hoort te bestaan, met onze offerte als leidraad kunt u de vergelijking met andere aanbieders aangaan. Wij hopen dat u voldoende bent geïnformeerd en dat u nu een keuze kunt maken voor het bedrijf dat bij u past.

Loodgieter-Concurrent
Loodgieter-Concurrent
Prijs weten?
Binnen 2 min. geregeld!